01
- February
2017
Posted By : administrator
Comments Off on Wat is Libido extreme?
Wat is Libido extreme?

Libido extreme is een middel wat ervoor zorgt dat je een krachtige en langdurige erectie kunt krijgen en behouden. Door dit middel te gebruiken, kun je dit ongeveer 24 uur aanhouden en dat betekent dat wanneer je binnen een tijdsbestek van 24 uur seks heeft de erectie bij een seksuele prikkeling extra gestimuleerd wordt.

Een bijkomend effect is een sneller herstel na “de daad”. Eén van de hoofdingrediënten is Tongkat Ali welke de zin in seks bevorderd. Tongkat Ali komt voor in Zuidoost Azië. Dit ingrediënt wordt al tientallen jaren gebruikt omdat het zorgt voor een groter uithoudingsvermogen bij seksuele prestaties.
Waarom kies je voor Libido extreme?

Libido extreme heeft zijn uitwerking al meerdere malen aangetoond door tal van onderzoeken en het merk heeft zelfs een goede naam in de pornowereld opgebouwd. Zo zijn er diverse acteurs die het middel gebruiken om de prestaties te verbeteren.

Het is dus zeker geen product dat alleen gebruikt kan worden bij mensen met een zwakke erectie. Als je tevreden bent over jouw erectie maar gewoon langer door wil dan kun je het ook zeker gebruiken!

Welke Ingrediënten bevat Libido Extreme?

L-Arginine
Tongkat Ali
Calcium
Phosphorous
Niacine
Catuaba powder
Epimedium Sagittatum
Ginkgo Biloba

Category: