18
- February
2017
Posted By : administrator
Comments Off on Naaldboom kwekerij PCC van Hasselt
Naaldboom kwekerij PCC van Hasselt

Bent u op zoek naar een naaldboom kwekerij? Dan zou ik je zeker kwekerij PCC van Hasselt aanraden, want zij zijn namelijk een totaal leverancier voor al je beplanting. Je kunt bij hen altijd terecht voor een compleet aanbod van planten en bomen van zeer uitstekende kwaliteit.

PCC van Hasselt komt uit het dorp Zundert, wat de kern is van de kraamkamer van bos- en haagplanten voor Nederland en ver daarbuiten. Ze zijn dan ook gespecialiseerd in het zaaien en opkweken van genetisch hoogwaardige planten.

Je moet dan denken zoals het zaaien en opkweken van autochtoon gecertificeerde planten en bomen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan gecertificeerde herkomsten van diverse bosbouwsoorten en haagplanten.

De drijfveer achter deze naaldboom kwekerij

De kwaliteit, zowel in- en uitwendig van hun planten is de drijfveer van PCC van Hasselt. Maar ook de snelle en correcte verwerking van aanvragen, bestellingen en afleveringen. Door de gemotiveerde en vakbekwame medewerkers staan ze altijd garant voor de beste kwaliteit.

Daarnaast willen ze als boomkweker altijd een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid op deze aarde door bewuste keuzes te maken. Deze keuze gaan altijd terug naar de basis. Meer weten? Bezoek dan vandaag nog naaldboom kwekerij PCC van Hasselt

Category: